Jute tapijt Opjet Life [Grootte 60x90 cm]

Jute tapijt Opjet Life [Grootte 60x90 cm]

€ 27,23

€ 19,00

-30%
Geef je huis een natuurlijke, elegante uitstraling met het jute vloerkleed Opjet Life, een unieke creatie van Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Jute tapijt Opjet Life

Het Opjet Life jute vloerkleed is een uniek stuk dat een natuurlijke, elegante touch aan je huis zal geven. Dit tapijt is gemaakt door het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, en combineert functionaliteit met esthetische aantrekkingskracht.

Het jutemateriaal dat voor het ontwerp is gebruikt, staat bekend om zijn sterkte en veerkracht, waardoor het een ideale keuze is voor intensief gebruikte ruimtes. Bovendien geeft de handgeweven textuur het een authentieke, handgemaakte look, die een warme dimensie toevoegt aan je leefruimte.

Of je het nu wilt gebruiken als middelpunt in je woonkamer, als vloerkleed bij de ingang of als decoratief element in je slaapkamer, het Opjet Life jute vloerkleed past perfect in elke kamer van je huis. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een verstandige keuze voor verschillende inrichtingsstijlen, van de meest rustieke tot de meest moderne.

Dit tapijt is niet alleen esthetisch mooi, het is ook makkelijk te onderhouden dankzij de slijtvastheid en het vermogen om vlekken af te stoten. Een eenvoudige stofzuiger of veeg volstaat om het tapijt schoon en in goede staat te houden.

Met het jute vloerkleed Opjet Life breng je een vleugje natuur en eenvoud in huis, terwijl je geniet van een product van topkwaliteit. Voeg het toe aan je huis- en tuincollectie en verander je ruimte in een elegant en comfortabel toevluchtsoord. Mis de kans niet om dit prachtige tapijt Opjet te kopen, ontworpen om jarenlang mee te gaan en je huis te verfraaien.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 014317
Kleur beige/zwart/rood
Kleur Beige
Maat 60x90 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1