Bureaustoel Opjet Bizz [Grootte 43x50x85 cm]

Bureaustoel Opjet Bizz [Grootte 43x50x85 cm]

€ 161,33

€ 121,27

-25%
Transformeer je werkplek met de Opjet Bizz bureaustoel voor ongeëvenaarde ergonomie en stijl. Ontdek hem nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Bureaustoel Opjet Bizz

De Opjet Bizz bureaustoel is zowel elegant als functioneel en biedt optimaal comfort voor lange werkdagen thuis. Met zijn strakke, moderne ontwerp past hij perfect in elke werkruimte, of het nu gaat om een thuiskantoor of een professionele werkruimte.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, is deze stoel gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. De zitting en rugleuning zijn gewatteerd om je lichaam optimaal te ondersteunen, waardoor vermoeidheid en rugpijn worden verminderd.

Deze bureaustoel is ook uitgerust met een aantal praktische functies om je werkervaring te verbeteren. Met het verstelbare kantelmechanisme kun je de meest comfortabele positie voor je lichaam vinden, terwijl de gevoerde armleuningen extra ondersteuning voor je armen en schouders bieden.

Of je nu achter een computer werkt of administratieve taken uitvoert, de Opjet Bizz bureaustoel houdt je gefocust en productief dankzij zijn comfort en functionaliteit. Bovendien is hij door zijn elegante ontwerp ook een esthetische aanwinst voor je werkplek.

Deze bureaustoel is ook ideaal voor thuis, of het nu voor je persoonlijke kantoor is of om een gezellige leeshoek in je woonkamer te creëren. Hij is ook perfect voor studenten, omdat hij voldoende ondersteuning biedt tijdens lange studie-uren.

Offer comfort niet op voor je werk. Kies voor de Opjet Bizz bureaustoel en geniet van een ergonomische en aangename werkervaring. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie huis- en tuinmeubelen en ontdek het verschil dat hij kan maken voor je werkplek.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 014343
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 43x50x85 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1