Ophanghaken Opjet Bamboli [Grootte 39x9,5x13 cm]

Ophanghaken Opjet Bamboli [Grootte 39x9,5x13 cm]

€ 40,33

€ 30,97

-23%
Verfraai je huis met elegantie dankzij de 3-haaks jashaak Opjet Bamboli, een praktische en gemakkelijke manier om dingen op te hangen.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Ophanghaken Opjet Bamboli

De Opjet Bamboli 3-haaks jashaak is een essentieel accessoire voor je huis of tuin. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, is deze kapstokhaak ontworpen om stijl en functionaliteit te combineren. Met zijn drie haken kun je gemakkelijk je jassen, handdoeken, tassen en autres items ophangen.

Dankzij het elegante, moderne ontwerp past deze kapstokhaak perfect in elke interieurstijl. Of je nu een hedendaags, rustiek of bohemien interieur hebt, de Opjet Bamboli jashaak zal een vleugje charme en originaliteit aan je kamer toevoegen.

Deze jashaak is gemaakt van bamboe van hoge kwaliteit en is zowel stevig als licht. Hij is ook milieuvriendelijk, want bamboe is een hernieuwbare natuurlijke hulpbron. Bovendien geeft de natuurlijke houtafwerking het een warme, authentieke uitstraling.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is de Opjet Bamboli jashaak ook uiterst praktisch. De drie haken geven je extra opbergruimte om je spullen binnen handbereik te houden. Geen jassen meer die op de bank worden gegooid of handdoeken die door elkaar liggen in de badkamer, dankzij deze kapstokhaak is alles goed georganiseerd.

Of je hem nu wilt gebruiken in je gang, slaapkamer, badkamer of zelfs in je tuin, de Opjet Bamboli kapstokhaak kan worden aangepast aan elke kamer in je huis. Je kunt hem eenvoudig installeren met de meegeleverde schroeven of door hem aan de muur te bevestigen met dubbelzijdig plakband (niet meegeleverd).

Tot slot, door te kiezen voor de Opjet Bamboli jashaak, kies je voor een kwaliteitsproduct waar je jarenlang plezier van zult hebben. Opjet 's toewijding aan klanttevredenheid wordt weerspiegeld in het ontwerp en de productie van elk product.

Kortom, als je een vleugje stijl en functionaliteit wilt toevoegen aan je huis of tuin, dan is de Opjet Bamboli 3-haaks jashaak de ideale keuze. Het elegante ontwerp, de superieure kwaliteit en de functionaliteit maken het een must-have accessoire voor alle liefhebbers van decoreren en opbergen. Wacht niet langer met het aanschaffen van deze kapstokhaak en geniet van al zijn voordelen!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015135
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 39x9,5x13 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1