Linnen vloerlamp Opjet Saturne [Grootte 130 cm]

Linnen vloerlamp Opjet Saturne [Grootte 130 cm]

€ 209,73

€ 131,75

-37%
Voeg een vleugje luxe en verfijning toe aan je interieur met de linnen vloerlamp Opjet Saturne, een verfijnde creatie van Maison & Jardin.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Linnen vloerlamp Opjet Saturne

De linnen vloerlamp Opjet Saturne is een elegant en verfijnd decoratief stuk dat een vleugje stijl zal toevoegen aan je huis. Deze vloerlamp is vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet en is de perfecte mix van modern design en natuurlijke materialen.

Met haar linnen kap verspreidt deze vloerlamp een zacht, warm licht, waardoor ze een rustgevende sfeer creëert in elke kamer van je huis. Het zwarte metaal structure geeft de lamp een elegante, robuuste uitstraling, terwijl de houten voet een vleugje natuur en eenvoud toevoegt.

Deze vloerlamp ziet er niet alleen goed uit, hij is ook praktisch. Hij heeft een schakelaar voor eenvoudige bediening en kan naar wens in hoogte worden versteld. Of je hem nu gebruikt in je woonkamer, slaapkamer of kantoor, hij zal de perfecte aanvulling zijn op je inrichting.

Als Home & Garden liefhebber zul je de kwaliteit en duurzaamheid van deze Opjet vloerlamp zeker waarderen. Hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en je huis jarenlang van elegante verlichting te voorzien.

Zoek niet verder, de Opjet Saturne linnen vloerlamp is de perfecte keuze om een vleugje verfijning toe te voegen aan je interieur. Wacht niet langer en laat je verleiden door het tijdloze ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit. Bestel de jouwe nu en verander je huis in een warme en elegante ruimte.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015150
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 130 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1