Voering Opjet Sofa [Grootte 200x85 cm]

Voering Opjet Sofa [Grootte 200x85 cm]

€ 29,24

€ 20,38

-30%
Transformeer je woonkamer met de Opjet Sofa bekleding, ontworpen door het Franse merk Opjet, voor een vleugje luxe in je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Voering Opjet Sofa

De bekleding Opjet Sofa is een kwaliteitsproduct van het gerenommeerde merk Opjet. Deze bekleding is speciaal ontworpen voor liefhebbers van interieurdesign en brengt een vleugje verfijning en elegantie in je huis en tuin.

Opjet Sofa is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als comfortabel. Hij is ontworpen om je rug en schouders optimaal te ondersteunen, zodat je comfortabel kunt ontspannen en uitrusten.

Het ontwerp van deze bekleding is ook een echte aanwinst. Met zijn strakke lijnen en moderne stijl past hij perfect in elk interieur. Of je nu een hedendaags of klassiek interieur hebt, de bekleding Opjet Sofa voegt een vleugje verfijning toe aan je ruimte.

Deze bekleding ziet er niet alleen goed uit, maar is ook praktisch en gemakkelijk te onderhouden. De hoogwaardige stoffen bekleding is vlekbestendig en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen of mensen met huisdieren.

De bekleding Opjet Sofa biedt uitzonderlijk comfort en design en is een must-have voor elke interieurliefhebber. Of je nu een ontspannend hoekje in je woonkamer wilt creëren of een vleugje comfort aan je buitenruimte wilt toevoegen, dit product zal aan al je verwachtingen voldoen.

Wacht niet langer en voeg Opjet Sofa toe aan je collectie huis- en tuinmeubelen. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze ontwerp zal het snel een centraal element van je inrichting worden. Maak van je huis een betere plek met Opjet Sofa bekleding.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015167
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 200x85 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1