Fluwelen eetkamerstoel Opjet [Grootte 51x44x79 cm]

Fluwelen eetkamerstoel Opjet [Grootte 51x44x79 cm]
€ 105,88
Ontdek de fluwelen convive stoel van Opjet voor een vleugje comfort en elegantie in je huis en tuin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Fluwelen eetkamerstoel Opjet

De fluwelen convive stoel van Opjet is een echt juweeltje voor je huis. Met zijn elegante, geraffineerde ontwerp voegt hij een vleugje luxe toe aan je inrichting. Deze stoel is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel comfortabel als duurzaam, ideaal voor dagelijks gebruik in huis.

De fluwelen bekleding geeft hem een zacht, aangenaam gevoel, terwijl het massief houten structure ervoor zorgt dat hij de tand des tijds zal doorstaan. Of je nu een etentje hebt met het gezin, een avondje uit bent met vrienden of gewoon ontspant met een goed boek, deze stoel biedt je optimaal comfort.

Het tijdloze ontwerp past perfect bij alle decoratiestijlen, van klassiek tot modern. Je kunt hem in je woonkamer, eetkamer of zelfs in je slaapkamer zetten om een gezellige plek te creëren om te ontspannen. Dankzij de neutrale kleur past hij bij elke kleur en voegt hij een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

De Opjet fluwelen convive stoel is ook erg praktisch. Zijn ergonomische zitting biedt een goede ondersteuning van de rug, terwijl de houten poten optimale stabiliteit bieden. Bovendien is hij licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, dus je kunt hem neerzetten waar je maar wilt.

Als je deze stoel koopt, kies je voor een kwaliteitsproduct dat de tand des tijds zal doorstaan. Het merk Opjet staat bekend om zijn topcreaties en deze stoel is daarop geen uitzondering. Hij is het resultaat van vakmanschap en aandacht voor detail.

Trakteer jezelf op comfort en elegantie met de convive-stoel in fluweel Opjet. Het is de perfecte keuze om je interieur te verfraaien en je ontspanningsmomenten nog aangenamer te maken. Voeg hem vandaag nog toe aan je meubelcollectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015251
Kleur mol
Kleur Grijs
Maat 51x44x79 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1