capsule stoel met onderstel van bouclette stof Opjet [Grootte 57x86x49 cm]

capsule stoel met onderstel van bouclette stof Opjet [Grootte 57x86x49 cm]

€ 183,52

€ 124,82

-32%
De capsule stoel Opjet: elegantie en functionaliteit voor je huis en tuin. Ontdek de kwaliteit van het merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

capsule stoel met onderstel van bouclette stof Opjet

De capsule stoel met onderstel van bouclette stof Opjet is een elegante en praktische keuze voor je huis en tuin. Deze stoel is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert comfort en stijl om een unieke ontspanningsruimte te creëren.

Met zijn moderne ontwerp en zwarte metalen poten brengt deze stoel een vleugje verfijning in elke kamer. De zachte gewatteerde zitting biedt pluche comfort en nodigt je uit om te ontspannen. Of je nu een goed boek leest, naar je favoriete tv-programma kijkt of gewoon ontspant, deze stoel is de perfecte metgezel.

Maar deze stoel is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook praktisch. Door zijn compacte formaat is hij gemakkelijk te verplaatsen en past hij in elke ruimte in je huis of tuin. Of het nu in je woonkamer, je slaapkamer of op je terras is, deze stoel past zich aan alle situaties aan.

En voor mensen met een milieuvriendelijke levensstijl is de capsule stoel met bouclette stoffen voet Opjet de perfecte keuze. Deze stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel duurzaam als milieuvriendelijk. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden - veeg hem gewoon af met een vochtige doek om hem schoon en mooi te houden.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je interieur met de capsule stoel in bouclette stof Opjet. Perfect voor in huis en in de tuin, een echte aanwinst voor het creëren van een ontspannen en gezellige ruimte. Verwen jezelf met deze praktische designstoel zodat je optimaal kunt genieten van je ontspanningsmomenten.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015292
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 57x86x49 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1