Gespikkelde beker Opjet Tribu PM [Grootte 8,5 cm]

Gespikkelde beker Opjet Tribu PM [Grootte 8,5 cm]

€ 5,04

€ 4,27

-15%
Ontdek de gespikkelde tumbler Opjet Tribu PM, een must-have voor een vleugje stijl in je huis en tuin. Opjet MaisonEtJardin

Niet op voorraad

Beschrijving

Gespikkelde beker Opjet Tribu PM

De Opjet Tribu PM gespikkelde beker is een prachtig accessoire voor je huis en tuin. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, zal deze beker een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan je interieur of exterieur.

Deze beker is met zorg en aandacht gemaakt en heeft een uniek gespikkeld patroon dat hem echt bijzonder en uniek maakt. De neutrale, tijdloze kleuren van deze beker passen bij elk interieur, of het nu modern of klassiek is.

Deze beker is perfect voor huis- en tuinliefhebbers, want hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of je nu koffie drinkt op je terras of drankjes serveert tijdens een etentje met vrienden, deze beker zal altijd nuttig en stijlvol zijn.

Bovendien is hij door zijn praktische formaat ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is gemakkelijk te hanteren en kan genoeg vloeistof bevatten om de dag door te komen.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze beker niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Hij kan met de hand of in de vaatwasser worden gewassen zonder zijn kleur of patroon te verliezen.

Voeg een vleugje verfijning en functionaliteit toe aan je huis en tuin met de Opjet Tribu PM gespikkelde beker. Bestel hem nu en trakteer jezelf op een kwaliteitsaccessoire voor je dagelijks leven.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015539
Kleur ruw
Kleur Beige
Maat 8,5 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1