Gespikkelde kom Opjet Tribu [Grootte 8,5x14,0 cm]

Gespikkelde kom Opjet Tribu [Grootte 8,5x14,0 cm]

€ 11,09

€ 7,81

-30%
Verfraai je huis met de gespikkelde kom Opjet Tribu, een uniek stuk uit de Maison & Jardin collectie van Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Gespikkelde kom Opjet Tribu

De Opjet Tribu gespikkelde kom is een elegant en functioneel decoratief object. Hij is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en is perfect om je interieur aan te vullen en een vleugje stijl toe te voegen aan je huis en tuin.

Deze kom is een echte mix van modern en natuurlijk met zijn unieke gespikkelde patroon. De ronde vorm en licht uitlopende randen maken het een esthetisch aantrekkelijk object dat bij elke decoratiestijl past.

Deze schaal is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is robuust en duurzaam, waardoor hij lang meegaat. Hij kan worden gebruikt om eten op te serveren of om decoratieve voorwerpen zoals kaarsen of planten in te zetten. Hij kan ook buiten worden gebruikt voor een picknick of een maaltijd op het terras.

Het tijdloze ontwerp maakt het een verzamelobject dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Je kunt hem ook cadeau doen aan een vriend of familielid voor een speciale gelegenheid.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze kom ook praktisch. Hij is gemakkelijk schoon te maken en kan in de magnetron en vaatwasser, waardoor het een praktisch item is voor dagelijks gebruik.

Voeg een vleugje verfijning toe aan je huis en tuin met de gespikkelde kom Opjet Tribu. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en helpt je om een unieke en originele sfeer in huis te creëren. Wacht niet langer om dit elegante en functionele decoratieve object te bemachtigen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015543
Kleur ruw
Kleur Beige
Maat 8,5x14,0 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1