Beker Opjet Tribu GM [Grootte 10 cm]

Beker Opjet Tribu GM [Grootte 10 cm]

€ 7,06

€ 5,21

-26%
De Opjet Tribu GM tumbler is een must-have voor je huis en tuin, ontworpen door Opjet voor een actieve levensstijl.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Beker Opjet Tribu GM

De Opjet Tribu GM tumbler is een must-have voor alle huis- en tuinliefhebbers. Vervaardigd door Opjet, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten, biedt deze beker niet alleen praktische functionaliteit maar ook een stijlvol design.

Ontworpen voor zowel binnen als buiten, is deze beker perfect voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een familiebarbecue, een feestje met vrienden of gewoon een drankje op je terras, de Opjet Tribu GM beker zal je ideale metgezel zijn.

Dankzij het grote formaat kan deze beker genoeg vloeistof bevatten om de dag door te komen. De ergonomische vorm en het antisliphandvat zorgen voor een comfortabele grip, zelfs als de beker vol is. Bovendien maakt de duurzame plastic constructie hem een milieuvriendelijke en duurzame keuze voor je buitenactiviteiten.

Maar wat de Opjet Tribu GM beker echt onderscheidt, is zijn unieke, op de natuur geïnspireerde ontwerp. Met zijn tribale motieven in reliëf brengt deze beker een vleugje originaliteit op tafel en fleurt hij je dagelijks leven op. Het is ook een uitstekende aanvulling op je serviescollectie en een geweldig cadeau-idee voor je geliefden.

Deze beker is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden en kan in de vaatwasser voor nog meer gemak. Dus voeg de Opjet Tribu GM beker toe aan je huis- en tuincollectie voor een unieke stijl en praktisch nut.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015560
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 10 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1