Beker Opjet Tribu [Grootte 17 cm]

Beker Opjet Tribu [Grootte 17 cm]
€ 11,09
De Coupelle Opjet Tribu, een vleugje stijl voor je huis en tuin. Ontdek het merk Opjet en zijn unieke design.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Beker Opjet Tribu

De Opjet Tribu schaal is een huis- en tuinaccessoire dat een vleugje elegantie en moderniteit aan je huis zal toevoegen. Ontworpen door Opjet, is deze schaal zowel praktisch als aantrekkelijk.

Deze schaal is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en heeft een uniek en origineel ontwerp, geïnspireerd op oude stammen. De ronde vorm en tribale motieven maken het een echt decoratief object dat niet onopgemerkt zal blijven in je huis.

Deze schaal is perfect voor het opbergen van kleine alledaagse voorwerpen zoals sleutels, juwelen of munten, maar is ook ideaal voor het presenteren van heerlijke traktaties op je feestjes. Hij kan ook worden gebruikt als opbergruimte in je hal of als houder voor je geurkaarsen.

De tijdloze stijl past bij alle decoratiestijlen, modern, bohemien of etnisch. Het zal een vleugje karakter toevoegen aan je interieur en een echte aanwinst zijn voor je huis en tuin.

Dankzij zijn stevigheid en onderhoudsgemak zal de Opjet Tribu schaal een duurzaam object in je dagelijks leven zijn. Hij is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en kan tegen een stootje.

Verwen jezelf nu met de Opjet Tribu schaal en laat je verleiden door zijn unieke esthetiek en zijn alledaags nut. Aarzel niet om hem te combineren metautres producten van Opjet om een harmonieuze en originele decoratie te creëren. Geef je huis en tuin een vleugje tribu met deze prachtige schaal!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015565
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 17 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1