Ophanging Opjet Primitive [Grootte 19 cm]

Ophanging Opjet Primitive [Grootte 19 cm]

€ 40,33

€ 31,50

-22%
Verhoog je interieur met de Opjet Primitive hanglamp, een uniek designstuk van Opjet voor je huis en tuin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Ophanging Opjet Primitive

De Opjet Primitive hanglamp is een waar meesterwerk van ontwerp van Opjet. Deze hanglamp is perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis en tuin en belichaamt elegantie en eenvoud. Met haar minimalistische, moderne ontwerp past ze perfect in elk interieur.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze hanglamp niet alleen mooi om te zien, maar ook duurzaam en stevig. De witte glazen koepelvormige kap laat zacht, warm licht binnen en creëert een rustgevende, ontspannen sfeer in je kamer.

Of je hem nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs buiten op je terras plaatst, deze hanglamp voegt een vleugje originaliteit en verfijning toe aan je inrichting. Het strakke, tijdloze ontwerp maakt het een echte aanwinst voor elke kamer.

Het productieproces van deze hanglamp is milieuvriendelijk, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor je huis. Bovendien is hij gemakkelijk te installeren en rapide, zodat je meteen van zijn schoonheid kunt genieten.

Trakteer jezelf op een echt designjuweel met de Opjet Primitive hanglamp. Maak er het middelpunt van je inrichting van en laat je verleiden door haar elegantie en tijdloze charme. Voeg een vleugje verfijning toe aan je huis en tuin met deze unieke hanglamp.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015639
Kleur terracotta/natuur
Kleur Wit
Maat 19 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1