Fluwelen stoel Opjet Rosem [Grootte 50x57x82 cm]

Fluwelen stoel Opjet Rosem [Grootte 50x57x82 cm]

€ 133,10

€ 102,70

-23%
De Opjet Rosem fluwelen stoel: een elegante en praktische keuze voor je huis en tuin, van het beroemde merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Fluwelen stoel Opjet Rosem

De fluwelen stoel Opjet Rosem is een stijlvolle en praktische aanwinst voor je huis of tuin. Deze stoel is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert comfort, stijl en functionaliteit voor de ultieme zitervaring.

Met zijn moderne, minimalistische ontwerp past deze stoel perfect in alle interieurstijlen. De zachte, luxe fluwelen bekleding voegt een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Bovendien geven de stevige, stabiele poten de stoel extra stabiliteit en duurzaamheid.

Of je hem nu wilt gebruiken in je woonkamer, slaapkamer of zelfs buiten op je terras, de Opjet Rosem fluwelen voetstoel is geschikt voor alle situaties. Je kunt er comfortabel in gaan zitten om te lezen, op je laptop te werken of gewoon ontspannen een film te kijken.

Maar deze stoel is niet alleen esthetisch mooi, hij is ook erg praktisch. Dankzij de licht aflopende rugleuning en armleuningen kun je lange tijd comfortabel zitten zonder pijn of ongemak. Bovendien is hij licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor hij een ideale keuze is voor kleine ruimtes of voor die gelegenheden waarbij je extra zitplaatsen nodig hebt.

Als toonaangevend huis- en tuinmerk garandeert Opjet de kwaliteit van zijn producten. De Opjet Rosem fluwelen stoel met voeten is gemaakt van hoogwaardige materialen en uitzonderlijk vakmanschap om je een duurzame en slijtvaste stoel te geven.

Kortom, als je op zoek bent naar een stoel die stijlvol, comfortabel en praktisch is, dan is de fluwelen stoel Opjet Rosem echt iets voor jou. Voeg hem toe aan je meubelcollectie en geef je interieur of exterieur een frisse look met dit kwaliteitsproduct van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015662
Kleur zand
Kleur Beige
Maat 50x57x82 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1