Nachtkastje Opjet Troglodyte [Grootte 45x50x30 cm]

Nachtkastje Opjet Troglodyte [Grootte 45x50x30 cm]

€ 130,08

€ 97,56

-25%
Geef je huis een uniek tintje met het nachtkastje Opjet Troglodyte. Een origineel meubelstuk voor je huis & tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Nachtkastje Opjet Troglodyte

Ontdek het nachtkastje Opjet Troglodyte, een uniek en origineel meubelstuk dat een vleugje karakter aan je huis zal toevoegen. Dit nachtkastje, gemaakt door Opjet, is een waar meesterwerk van vakmanschap dat functionaliteit en esthetiek combineert.

Dit met zorg en precisie vervaardigde nachtkastje is gemaakt van materialen van topkwaliteit die het een onfeilbare stevigheid geven. Het ontwerp, geïnspireerd door troglodieten woningen, geeft het een rustieke, authentieke uitstraling die gemakkelijk past bij alle decoratiestijlen.

Het nachtkastje Opjet Troglodyte is ideaal voor je slaapkamer of woonkamer en biedt praktische opbergruimte dankzij de ruime lade. Je kunt er je boeken, tijdschriften en autres kleine voorwerpen in opbergen om je leefruimte georganiseerd te houden.

Maar dit nachtkastje biedt niet alleen opbergruimte. Het is ook een echte blikvanger als decoratief object. Zijn ongewone en originele look zal een vleugje originaliteit toevoegen aan je huis en je persoonlijkheid weerspiegelen.

Als huis- en tuinliefhebbers begrijpen we hoe belangrijk het is om kwaliteitsmeubels te kiezen om een warme en comfortabele leefruimte te creëren. Daarom hebben we uit ons brede assortiment dit nachtkastje Opjet Troglodyte geselecteerd om te voldoen aan je meest veeleisende eisen op het gebied van design en kwaliteit.

Verwen jezelf met dit unieke nachtkastje en laat je verleiden door zijn charme en originaliteit. Je zult niet teleurgesteld zijn in je aankoop en je zult vele jaren kunnen genieten van dit uitzonderlijke meubelstuk. Voeg het nachtkastje Opjet Troglodyte toe aan je collectie en voeg een vleugje fantasie toe aan je huis of tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015693
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 45x50x30 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1