Ronde salontafel set Opjet (x2) [Grootte 48,5x41/34x38 cm]

Ronde salontafel set Opjet (x2) [Grootte 48,5x41/34x38 cm]

€ 315,61

€ 236,71

-25%
set Voeg een vleugje elegantie toe aan je huis en tuin met de hoogwaardige Opjet ronde tafel (x2). Een bekend en niet te missen merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Ronde salontafel set Opjet (x2)

De set ronde salontafel Opjet (x2) is een essentieel accessoire voor je huis en tuin. Vervaardigd door het beroemde merk Opjet, zal deze hoogwaardige set tafelset een vleugje stijl en elegantie aan je huis toevoegen.

Beide placemats zijn zorgvuldig ontworpen om een perfecte ronde vorm en onberispelijke afwerking te bieden. Ze zijn gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen voor langdurig gebruik. Hun elegante, tijdloze ontwerp past bij elke decoratiestijl, of het nu modern, klassiek of rustiek is.

Deze set ronde koffietafelhoes is het ideale accessoire om je tafel te beschermen tegen vlekken en krassen. Of je nu een houten, glazen of metalen tafel gebruikt, deze placemats bieden effectieve bescherming terwijl ze een vleugje verfijning toevoegen aan je inrichting.

Deze placemats zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen worden schoongeveegd met een spons of gewassen in een sopje om ze vlekkeloos schoon te houden. Bovendien zijn ze door hun slijtvaste materiaal bestand tegen de hitte van hete gerechten zonder risico op verbranding of beschadiging.

De set ronde koffietafel Opjet (x2) is ook perfect voor buitengebruik. Je kunt ze meenemen op een picknick of gebruiken op je terras om te genieten van een al fresco maaltijd terwijl je tafel beschermd is.

Deze placemats zijn niet alleen praktisch, maar geven je tafel ook een vleugje kleur. De placemats zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de placemat kunt kiezen die het beste bij je inrichting past, of kies er verschillende naar jouw smaak.

Deze placemats zijn perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden en voegen een vleugje verfijning toe aan je eettafel. Of je nu gasten ontvangt of gewoon een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je gezinsmaaltijden, deze placemats zullen aan al je verwachtingen voldoen.

Als je de set ronde koffietafel Opjet (x2) koopt, investeer je in een kwaliteitsproduct dat de tand des tijds zal doorstaan. Door zijn duurzaamheid is het een economische en ecologische aankoop en vermijd je de verspilling van wegwerpplacemats.

Kortom, de set ronde salontafel Opjet (x2) is een onmisbaar accessoire voor je huis en tuin. Hij is praktisch, elegant en duurzaam en beschermt je tafel terwijl hij een vleugje stijl toevoegt aan je inrichting. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie huis- en tuinaccessoires.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015695
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 48,5x41/34x38 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 2