Kaarsenhouder Opjet Facette [Grootte 5,5x6 cm]

Kaarsenhouder Opjet Facette [Grootte 5,5x6 cm]

€ 19,16

€ 12,74

-34%
Ontdek de Opjet Facette kandelaar om een vleugje elegantie toe te voegen aan je huis en tuin. Geproduceerd door Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kaarsenhouder Opjet Facette

De Opjet Facette kandelaar is de perfecte keuze om een vleugje elegantie toe te voegen aan je huis of tuin. Deze kandelaar is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en combineert stijl en functionaliteit perfect.

Met zijn unieke design en strakke lijnen is deze kandelaar een echt juweel voor je interieurdecoratie. Of je hem nu plaatst op een salontafel, een plank of zelfs buiten in je tuin, hij zal een vleugje verfijning toevoegen aan elke ruimte.

Deze kandelaar is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De metalen afwerking geeft hem een luxe uitstraling en maakt hem duurzaam. Je zult jarenlang kunnen genieten van het tijdloze ontwerp.

Dankzij de unieke geometrische vorm geeft deze kandelaar een prachtige gloed als hij brandt. Je kunt er kaarsen van verschillende maten en kleuren in plaatsen om een warme en vriendelijke sfeer in je huis of tuin te creëren.

Naast zijn decoratieve functie is de Opjet Facette kandelaar ook erg praktisch. De metalen voet houdt de kaarsen veilig op hun plaats, zodat er geen risico is dat ze eruit vallen of vlam vatten. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Of je nu op zoek bent naar een decoratief item voor je huis of iets om je tuin mee op te fleuren, de Opjet Facette kandelaar is de perfecte keuze. Het elegante ontwerp en de uitstekende kwaliteit maken het een must-have voor huis- en tuinliefhebbers. Voeg een vleugje verfijning toe aan je huis door vandaag nog de Opjet Facette kandelaar aan te schaffen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015770
Kleur blauw
Kleur Blauw
Maat 5,5x6 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1