Fluwelen stoel en fauteuil Opjet Tessa [Grootte 54x41x82 cm]

Fluwelen stoel en fauteuil Opjet Tessa [Grootte 54x41x82 cm]

€ 119,99

€ 81,66

-32%
Trakteer jezelf op comfort en elegantie met deze fluwelen stoel Opjet Tessa voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Fluwelen stoel en fauteuil Opjet Tessa

Ontdek het ultieme comfort met onze fluwelen fauteuil Opjet Tessa. Ontworpen om stijl en functionaliteit te combineren, is deze fauteuil perfect voor bij jou thuis. Deze fauteuil is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, bekend om zijn elegante ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteit.

Met zijn zachte fluwelen bekleding en massief houten poten brengt deze fauteuil een vleugje luxe en elegantie in elke kamer. Het klassieke, tijdloze ontwerp past in elke interieurstijl, of het nu in een woonkamer, slaapkamer of zelfs een kantoor is.

Maar naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze fauteuil ook uiterst comfortabel. Zijn gewatteerde zitting en ergonomische armleuningen bieden optimale ondersteuning voor maximaal comfort. Zo kun je ontspannen en tot rust komen terwijl je een boek leest, tv kijkt of van een kopje koffie geniet.

Deze fauteuil is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam. Je zult jarenlang van zijn comfort kunnen genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te houden dankzij de vlekbestendige fluwelen hoes.

Of je nu op zoek bent naar een fauteuil voor thuis of in de tuin, deze Opjet Tessa fauteuil is een ideale keuze. Hij biedt een perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit en zal aan al je wensen voldoen. Wacht dus niet langer en voeg een vleugje verfijning toe aan je huis met onze fluwelen fauteuil Opjet Tessa.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015790
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 54x41x82 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1