Fluwelen stoel Opjet Juliette [Grootte 55x47,5x81 cm]

Fluwelen stoel Opjet Juliette [Grootte 55x47,5x81 cm]

€ 119,99

€ 84,83

-29%
Ontdek de fluwelen stoel Opjet Juliette, een symbool van comfort en elegantie voor je huis of tuin. Van Opjet, een gerenommeerd merk. Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Fluwelen stoel Opjet Juliette

De fluwelen stoel Opjet Juliette is het toppunt van comfort en elegantie in de wereld van huis en tuin. Met zijn gerenommeerde merknaam Opjet is deze stoel een echt sieraad voor je huis.

De Opjet Juliette stoel is gemaakt van hoogwaardig fluweel en biedt bij elke zit een gevoel van zachtheid en luxe. Het klassieke, tijdloze ontwerp past bij elke inrichting, of die nu modern, vintage of traditioneel is.

De structure stoel is robuust en sterk en garandeert een langdurig, betrouwbaar gebruik. De massief houten poten voegen een vleugje verfijning toe aan dit elegante stuk. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs tuin is, de Opjet Juliette stoel zal een vleugje verfijning aan je ruimte toevoegen.

De hoge rugleuning en armleuningen bieden optimale ondersteuning voor je rug en armen, zodat je urenlang comfortabel kunt ontspannen. Je kunt ook achterover leunen en een boek lezen, tv kijken of gewoon ontspannen na een lange dag.

Deze fluwelen stoel Opjet Juliette is ook gemakkelijk te onderhouden. De fluwelen bekleding is vlekbestendig en kan worden schoongeveegd met een vochtige doek, zodat je de schoonheid en frisheid na verloop van tijd kunt behouden.

Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je interieur met de fluwelen stoel Opjet Juliette. Het elegante ontwerp, de superieure kwaliteit en het ongeëvenaarde comfort maken het de perfecte keuze voor iedereen die zijn leefruimte wil verbeteren. Ontdek nu de Opjet Juliette stoel en trakteer jezelf op een echt juweel voor je huis en tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 015980
Kleur natuurlijk wit
Kleur Wit
Maat 55x47,5x81 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1