Rotan salontafel Opjet Mikado [Grootte 58 cm]

Rotan salontafel Opjet Mikado [Grootte 58 cm]
€ 265,19
Voeg een vleugje verfijning toe aan je inrichting met de Opjet Mikado rotan salontafel, de must-have van Opjet voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Rotan salontafel Opjet Mikado

De Opjet Mikado rotan salontafel is een echt sieraad voor je huis. Vervaardigd door het beroemde merk Opjet, combineert deze salontafel elegantie en functionaliteit om een vleugje charme in je huis of tuin te brengen.

Deze salontafel is gemaakt van hoogwaardig rotan en is zowel stevig als licht van gewicht. Het geweven rotan op structure geeft het een natuurlijke, authentieke uitstraling die perfect past bij alle decoratiestijlen. Of je interieur nu modern, bohemien of rustiek is, de Opjet Mikado salontafel past er elegant bij.

Dankzij de rechthoekige vorm en het ideale formaat is deze salontafel perfect voor gebruik in veel ruimtes in je huis of tuin. Zet hem in je woonkamer voor je tijdschriften en afstandsbedieningen, in je serre voor je ochtendkoffie of in je tuin voor je drankjes bij een zonnige barbecue.

Maar deze salontafel is niet alleen praktisch: het is ook een echt decoratief object op zich. Het unieke ontwerp in de vorm van mikado voegt een vleugje originaliteit toe aan je interieur en maakt er een echt gespreksonderwerp van. Bovendien combineert de natuurlijke kleur van rotan gemakkelijk met alle kleuren en materialen, zodat je hem helemaal aan je eigen smaak kunt aanpassen.

De salontafel Opjet Mikado ziet er niet alleen goed uit, maar is ook praktisch. Dankzij het blad van gehard glas is hij zeer goed bestand tegen stoten en krassen en gemakkelijk schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of krassen die je glazen of kopjes achterlaten.

Deze salontafel is ook ontworpen om de elementen te weerstaan, waardoor het een ideale keuze is voor buitengebruik. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je tuin of terras, zonder dat je je salontafel telkens hoeft op te bergen.

Kortom, de Opjet Mikado rotan salontafel is een echt kwaliteitsobject dat een vleugje charme en functionaliteit toevoegt aan je huis of tuin. Het unieke ontwerp, de duurzaamheid en veelzijdigheid maken het een must-have keuze voor alle liefhebbers van decoratie en stijl. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze prachtige salontafel om een vleugje elegantie aan je huis toe te voegen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016036
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Maat 58 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1