Zweedse draaistoel met lusvormige rugleuning en poten in walnootstijl Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

Zweedse draaistoel met lusvormige rugleuning en poten in walnootstijl Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

€ 262,17

€ 187,26

-29%
Vind je huis opnieuw uit met de Opjet Zweedse draaistoel in badstof, met zijn elegante, moderne stijl. Perfect voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zweedse draaistoel met lusvormige rugleuning en poten in walnootstijl Opjet

De Zweedse draaibare lusstoel in walnootstijl van Opjet is een echt juweeltje voor je huis en tuin. Met zijn elegante, eigentijdse ontwerp brengt elle een vleugje moderniteit in je huis.

Deze stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en combineert comfort en duurzaamheid. De zachte, pluche badstoffen zitting is perfect om te ontspannen na een lange werkdag of om te genieten van een goed boek. Dankzij de draaibare rugleuning kun je je gemakkelijk oriënteren om gesprekken te volgen of van het uitzicht te genieten.

De poot in walnootstijl geeft deze Zweedse stoel, die bij elke inrichting past, een vleugje verfijning. Of je stijl nu modern, rustiek of klassiek is, deze stoel past perfect in je interieur.

Naast esthetisch is deze stoel ook praktisch. Door zijn gewicht léger en compacte vorm is hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Elle is ideaal om een relaxhoekje in je tuin te creëren of om je gasten te ontvangen op buitenfeestjes.

De draaibare lusstoel in Zweedse walnootstijl van Opjet is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een kwaliteitsmeubel voor in huis of in de tuin. Elle is niet alleen comfortabel en elegant, maar elle is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je interieur met de Zweedse walnoten draaistoel Opjet. Gun jezelf een welverdiend moment van ontspanning in deze hoogwaardige stoel, ontworpen om je het allerbeste in comfort en design te bieden. Bestel nu en geniet van een onvergelijkbare ontspanningservaring.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016067
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 57x53,5x76cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1