Zweedse draaibare krulstoel met beukenhouten poten Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

Zweedse draaibare krulstoel met beukenhouten poten Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

€ 262,17

€ 172,81

-34%
Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je huis met de Zweedse draaistoel Opjet met gesp en beukenhouten poten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zweedse draaibare krulstoel met beukenhouten poten Opjet

De draaibare Zweedse krulstoel met beukenhouten poten Opjet is een echt sieraad voor je huis of tuin. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, combineert deze stoel elegantie, comfort en functionaliteit om een vleugje stijl in je huis te brengen.

Deze Zweedse stoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een praktisch draaimechanisme waarmee je je gemakkelijk kunt verplaatsen. De beukenhouten poten geven je interieur een warme, natuurlijke uitstraling. Bovendien geeft de zachte, pluchen krul je optimaal comfort om te ontspannen na een lange dag.

De Zweedse krulstoel met beukenhouten onderstel Opjet is niet alleen comfortabel, maar ziet er ook geweldig uit. Het strakke, moderne ontwerp past perfect bij tous inrichtingsstijlen. Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs op je terras is, deze stoel voegt een vleugje verfijning toe aan je ruimte.

Naast functioneel en aantrekkelijk is deze stoel ook erg praktisch. Dankzij het draaimechanisme kun je gemakkelijk van positie veranderen om de beste manier te vinden om te ontspannen. Bovendien is elle licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen, waardoor het een ideale keuze is voor kleine ruimtes.

Kijk niet verder dan de Opjet Zweedse beukenhouten draaistoel voor je huis of tuin. Het elegante ontwerp, comfort en praktisch nut maken het een must-have voor tous interieurliefhebbers. Verwen jezelf met dit unieke stuk en maak van je ruimte een oase van rust.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016068
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 57x53,5x76cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1