Zweedse draaistoel Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

Zweedse draaistoel Opjet [Grootte 57x53,5x76cm]

€ 232,93

€ 168,62

-28%
Ontdek de Zweedse draaistoel Opjet, de perfecte combinatie van elegant design en absoluut comfort voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zweedse draaistoel Opjet

De Zweedse draaistoel Opjet is een product van topkwaliteit dat een stijlvol en praktisch tintje geeft aan je huis of tuin. Met zijn klassieke Zweedse ontwerp en draaibare poten is deze stoel zowel functioneel als esthetisch. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, is deze stoel ontworpen om lang mee te gaan en de tand des tijds te weerstaan.

Of je nu ontspant in je zonnige tuin of een comfortabele zitplaats toevoegt aan je huis, de Opjet Zweedse draaistoel is de perfecte keuze. De structure van hoogwaardig hout biedt optimale stabiliteit en stevigheid, terwijl de gevoerde zitting en ergonomische rugleuning ultiem comfort bieden.

Deze Zweedse draaistoel is ook erg praktisch, want hij kan 360 graden draaien, zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen zonder de stoel zelf te hoeven verplaatsen. Dit maakt hem ook een uitstekende keuze voor kleine ruimtes waar elke centimeter telt.

De tijdloze, elegante stijl maakt hem een perfecte aanvulling op elke inrichting, of het nu gaat om een modern huis of een rustiek landhuis. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren om de kleur te vinden die het beste bij jouw ruimte past.

De Zweedse draaistoel Opjet is niet alleen comfortabel en aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De hoogwaardige stoffen bekleding is vlekbestendig en kan eenvoudig worden schoongeveegd met een vochtige doek. Je kunt dus van je stoel genieten zonder je zorgen te maken over vlekken of morsen.

Kortom, de Opjet Zweedse draaistoel is een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort, stijl en functionaliteit in één. Voeg dit kwaliteitsmeubel toe aan je huis of tuin en geniet nog vele jaren van comfortabel, stijlvol zitten. Bestel nu en breng een Zweeds tintje aan je dagelijks leven.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016072
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 57x53,5x76cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1