Theedoek Opjet Sixties Brigitte [Grootte 50x70 cm]

Theedoek Opjet Sixties Brigitte [Grootte 50x70 cm]
€ 6,05
Ontdek de theedoek Opjet Sixties Brigitte, het must-have keukenaccessoire van Opjet voor een elegante touch in je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Theedoek Opjet Sixties Brigitte

De Opjet Sixties Brigitte theedoek is een elegant en praktisch keukenaccessoire. Ontworpen door Opjet, een merk dat bekend staat om zijn moderne en originele ontwerpen, is deze theedoek een must-have voor alle interieurliefhebbers.

Deze theedoek is gemaakt van hoogwaardige stof en is zowel zacht als duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik in je keuken. Het Sixties-motief, geïnspireerd op de iconische Brigitte Bardot, brengt een vleugje vintage en glamour in je huis.

Of je nu een verfijnde maaltijd bereidt of gewoon de afwas doet, deze theedoek is perfect voor al je huishoudelijke klusjes. Hij is ook zeer absorberend, waardoor hij van onschatbare waarde is voor het opruimen van kleine lekkages of morsen.

De Opjet Sixties Brigitte theedoek is niet alleen praktisch, maar ook een decoratief element. Het kleurrijke, retro design voegt een vleugje plezier toe aan je keuken. Je kunt hem ook gebruiken als tafelaccessoire om een vleugje fantasie toe te voegen aan je etentjes met vrienden of familie.

Bovendien is deze theedoek makkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen op lage temperatuur en gestreken op lage temperatuur zodat hij er fris en nieuw uit blijft zien.

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je huis met de Opjet Sixties Brigitte theedoek. Perfect voor iedereen die van mode en decoratie houdt, het is een ideaal cadeau voor je geliefden of een kleine traktatie voor jezelf. Wacht niet langer en voeg hem vandaag nog toe aan je Home & Garden collectie!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016197
Kleur zand
Kleur Bruin
Maat 50x70 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1