Vierkant tafelkleed Opjet Sixties Juliette [Grootte 160x160 cm]

Vierkant tafelkleed Opjet Sixties Juliette [Grootte 160x160 cm]
€ 47,39
Versier je huis in stijl met het vierkante tafelkleed Opjet Sixties Juliette. Het retro, kleurrijke ontwerp geeft je huis een elegant tintje.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Vierkant tafelkleed Opjet Sixties Juliette

Het vierkante tafelkleed Opjet Sixties Juliette is een echt juweeltje voor je huis. Met zijn retro en kleurrijk design voegt het een elegante en originele toets toe aan je inrichting. Gemaakt door het prestigieuze merk Opjet, bekend om zijn expertise en kwaliteit, is dit tafelkleed het perfecte accessoire om je tafel op te fleuren.

Het vierkante formaat maakt het perfect voor alle tafels, of ze nu rond of rechthoekig zijn. De hoogwaardige stof voelt zacht aan en is slijtvast, waardoor het een duurzaam product is. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Het patroon Sixties Juliette, in heldere, zure kleuren, brengt een vrolijke, moderne toets in je huis. Het is een originele en unieke print die een vleugje fantasie toevoegt aan je inrichting. Dit tafelkleed geeft een vrolijke, warme sfeer aan je kamer, of het nu voor een familiediner, een romantisch diner of een brunch met vrienden is.

Dankzij de veelzijdigheid past dit tafelkleed bij alle decoratiestijlen. Of je nu een modern, klassiek of bohemien interieur hebt, het past perfect in je omgeving. Je kunt het ook buiten gebruiken, om bij mooi weer een vleugje kleur te brengen in je tuin of op je terras.

Naast zijn onweerstaanbare esthetische aantrekkingskracht is het vierkante tafelkleed Opjet Sixties Juliette ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van duurzame, milieuvriendelijke materialen om onze planeet te helpen beschermen. Dus door dit product te kopen, draag je je steentje bij aan het milieu, terwijl je je huis in stijl decoreert.

Of je nu van decoreren houdt of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsproduct voor je huis, het vierkante tafelkleed Opjet Sixties Juliette is een ideale keuze. Het combineert design, functionaliteit en duurzaamheid voor een product van superieure kwaliteit. Trakteer jezelf op dit tafelkleed om een vleugje pit aan je huis toe te voegen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016211
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 160x160 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1