Schort Opjet Sixties Brigitte [Grootte 70x80 cm]

Schort Opjet Sixties Brigitte [Grootte 70x80 cm]

€ 16,13

€ 15,14

-6%
Geef je keuken een retro tintje met het Sixties Brigitte schort van Opjet. Perfect voor decorliefhebbers vintage. Nu verkrijgbaar.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Schort Opjet Sixties Brigitte

Het Opjet Sixties Brigitte schort is het perfecte accessoire om een vleugje stijl toe te voegen aan je keuken vintage. Ontworpen door Opjet, een specialist in interieurdesign, combineert dit schort elegantie en functionaliteit.

Geïnspireerd door de jaren '60 en de charme van het beroemde icoon Brigitte Bardot, is dit schort een eerbetoon aan het glamoureuze retrotijdperk. Met zijn zwart-witte stippenprint en V-halslijn roept het perfect de retro-chiqueesprit van die tijd op.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit schort zowel duurzaam als comfortabel om te dragen. De verstelbare taille past zich aan alle lichaamsvormen aan en biedt optimaal comfort bij al je keukenactiviteiten.

Dankzij de praktische zakken heb je je keukengerei bij de hand en zie je er stijlvol uit op look. Of je nu een beginnende kok bent of een ervaren kok, dit schort zal je vergezellen op al je culinaire avonturen.

Maar dat is nog niet alles! Dit schort kan ook gebruikt worden voorautres andere gelegenheden dan koken. Of het nu voor tuinieren, doe-het-zelven of zelfs een picknick is, het zal je perfecte bondgenoot zijn om je kleren te beschermen en tegelijkertijd een vleugje stijl toe te voegen aan je buitenactiviteiten.

Verwen jezelf of je geliefden met dit prachtige schort Opjet Sixties Brigitte om een vleugje nostalgie en klasse toe te voegen aan je huis en tuin. Het is ook een origineel cadeau-idee voor iedereen die van retro en de jaren 60 houdt.

Mis dit unieke en trendy schort niet. Voeg het nu toe aan je collectie woondecoratie of gebruik het als een praktisch en stijlvol accessoire voor al je activiteiten thuis en in de tuin. Bestel nu en voeg een vleugje retro stijl toe aan je dagelijks leven!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016214
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 70x80 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1