Sixties rechthoekig kussen Opjet Claudia [Grootte 40x60 cm]

Sixties rechthoekig kussen Opjet Claudia [Grootte 40x60 cm]

€ 31,26

€ 24,89

-20%
Voeg een vleugje retro elegantie toe aan je huis met het sixties rechthoekige kussen Opjet Claudia. Dit kussen is geïnspireerd op de jaren 60 en brengt stijl in je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Sixties rechthoekig kussen Opjet Claudia

Het rechthoekige sixties kussen Opjet Claudia geeft je huis een stijlvolle retro touch. Met zijn unieke op de jaren 60 geïnspireerde ontwerp is het de perfecte accessoire om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis of tuin.

Gemaakt door het beroemde merk Opjet, combineert dit kussen kwaliteit en originaliteit. De zachte, slijtvaste stof maakt het een kwaliteitsproduct dat de tand des tijds zal doorstaan. Het moderne vintage patroon maakt het een tijdloos decoratief object dat een vleugje authenticiteit aan je ruimte zal toevoegen.

Het sixties rechthoekige kussen Opjet Claudia ziet er niet alleen goed uit, het is ook erg comfortabel. Met zijn royale afmetingen is het perfect om lekker op te liggen wanneer je ontspant. De zachte vulling van het kussen maakt het ideaal om te ontspannen na een lange dag werken of voor een dutje in de zon in je tuin.

Of je nu je bank, fauteuil of bed wilt opvrolijken, het Opjet Claudia rechthoekige sixties kussen past perfect in elke interieurstijl. Het moderne, retro design past bij elk type meubilair, of het nu klassiek, eigentijds of bohemien is.

Bovendien is dit kussen gemakkelijk te onderhouden. De slijtvaste stof kan in de wasmachine, waardoor het praktisch is voor dagelijks gebruik. Je kunt dus genieten van zijn comfort en stijl zonder je zorgen te maken over vlekken.

Het Opjet Claudia rechthoekige sixties kussen is een ideaal product voor decoratie- en stijlliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar iets origineels om je huis op te fleuren of een uniek cadeau voor je naasten, dit kussen zal je overtuigen met zijn kwaliteit en ongewone ontwerp.

Wacht niet langer om een vleugje vintage en elegantie toe te voegen aan je huis of tuin met het sixties rechthoekige kussen Opjet Claudia. Bestel het nu en laat je verleiden door zijn retro charme en absolute comfort. Een product dat zeker een hit zal zijn bij je gasten en een vleugje geluk zal brengen in je dagelijkse leven.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016227
Kleur zand
Kleur Beige
Maat 40x60 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1