Sixties rechthoekig kussen Opjet Juliette [Grootte 40x60 cm]

Sixties rechthoekig kussen Opjet Juliette [Grootte 40x60 cm]

€ 31,26

€ 24,89

-20%
Ontdek het sixties rechthoekige kussen Opjet Juliette, een must-have om een vleugje retro elegantie in je huis te brengen. Door Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Sixties rechthoekig kussen Opjet Juliette

Het sixties rechthoekige kussen Opjet Juliette is een must-have voor alle liefhebbers van stijlvol retro design. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, is dit kussen de perfecte mix van stijl en comfort voor je huis en tuin.

Met zijn unieke rechthoekige vorm brengt dit kussen een vleugje verfijning in elke kamer van je huis. Of het nu op je bank, je bed of zelfs je tuinstoel ligt, het sixties kussen Opjet Juliette voegt een vleugje kleur en stijl toe aan je inrichting.

Het elegante en kleurrijke sixtiesmotief op de voorkant van het kussen is een echt eerbetoon aan het tijdperk van modernisme en creativiteit. De felle, gedurfde tinten geel, blauw en rose combineren perfect tot een uniek en opvallend ontwerp.

Maar het Opjet Juliette sixties kussen is niet alleen een decoratief element, het is ook uiterst comfortabel. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en biedt optimale ondersteuning voor je rug en nek. Je kunt dus heerlijk ontspannen en tot rust komen terwijl je dit prachtige kussen bewondert.

Bovendien is dit kussen slijtvast en duurzaam. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en om de tand des tijds te doorstaan. Je kunt er dus jarenlang van genieten zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging.

Of je nu een designliefhebber bent, een liefhebber van retrostijl of gewoon op zoek naar een comfortabel kussen voor je huis of tuin, het Opjet Juliette sixties kussen is echt iets voor jou. Het is ideaal om een vleugje kleur en persoonlijkheid aan je huis toe te voegen en biedt ultiem comfort.

Wacht dus niet langer en voeg het sixties rechthoekige kussen Opjet Juliette toe aan je interieurcollectie. Je zult niet meer zonder willen!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016231
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 40x60 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1