Hand papier-maché wanddecoratie Opjet [Grootte 23x10 cm]

Hand papier-maché wanddecoratie Opjet [Grootte 23x10 cm]

€ 16,13

€ 11,22

-30%
Creëer een uniek interieur met handgemaakte wanddecoratie van papier-maché van Opjet. Voor een stijlvol en trendy huis.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Hand papier-maché wanddecoratie Opjet

De Opjet handgemaakte wanddecoratie van papier-maché is een uniek stuk dat een vleugje originaliteit en creativiteit aan je huis zal toevoegen. Handgemaakt door het prestigieuze merk Opjet, is deze decoratie een waar artistiek meesterwerk dat interieurliefhebbers in verrukking zal brengen.

Dit kunstwerk vanart is het resultaat van uitzonderlijk vakmanschap en nauwgezette aandacht voor detail. De ambachtslieden vanOpjet hebben papier-maché van hoge kwaliteit gebruikt om een elegante, lichte textuur te creëren. Elk detail is zorgvuldig bewerkt, waardoor een verfijnd en uniek eindresultaat is ontstaan.

De Opjet hand papier-maché wanddecoratie is geïnspireerd op de natuur en haar organische vormen. Het ontwerp is modern en puur, met eenvoudige lijnen en delicate rondingen. Dankzij de minimalistische esthetiek kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in elke interieurstijl, of het nu eigentijds, bohemien of Scandinavisch is.

Deze wanddecoratie is niet alleen decoratief, maar kan ook worden gebruikt om een vleugje kleur aan je huis toe te voegen. De wanddecoratie is verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren en kan worden gekozen op basis van je persoonlijke voorkeuren of om een contrast te creëren met je bestaande inrichting.

Handgemaakt, elke Opjet papier-maché wanddecoratie is uniek en heeft zijn eigen imperfecties, waardoor het authentieke charme en een unieke persoonlijkheid krijgt. Je kunt er zeker van zijn dat je in het bezit bent van een echt werk vanart dat anders is dan alle andere.

Deze wanddecoratie kan in elke kamer van het huis worden geïnstalleerd, of het nu in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of zelfs de badkamer is. Het kan alleen of in groepen worden opgehangen om een opvallend effect te creëren. Door het lichte gewicht is het eenvoudig te installeren en vereist het geen grote werkzaamheden.

Als onderdeel vanOpjet's Home & Garden collectie is deze handgemaakte wanddecoratie van papier-maché ook een ideaal cadeau voor je geliefden. Geef ze een uniek, handgemaakt stuk vanart dat een vleugje verfijning zal toevoegen aan hun huis.

Kortom, de Opjet papier-maché wanddecoratie is een uitzonderlijk stuk dat kwaliteit, originaliteit en creativiteit combineert. Het weerspiegelt het talent van de ambachtslieden opOpjet en voegt een vleugje elegantie toe aan je huis. Wacht niet langer om dit kunstwerk vanart toe te voegen aan je decoratiecollectie of om het cadeau te doen aan je naasten.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016267
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 23x10 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1