Zonnespiegel Opjet GM [Grootte 42,7 cm]

Zonnespiegel Opjet GM [Grootte 42,7 cm]

€ 77,64

€ 50,19

-35%
Voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met de sunburst spiegel Opjet GM, ontworpen door het beroemde merk Opjet voor Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Zonnespiegel Opjet GM

De Opjet GM zonnespiegel is een elegant en verfijnd accessoire dat een vleugje verfijning toevoegt aan je huis. Ontworpen door het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, is deze spiegel zowel functioneel als decoratief.

Met een diameter van 80 cm is deze grote spiegel perfect voor het creëren van een focus point in elke kamer. Het zonvormige ontwerp voegt een vleugje licht en warmte toe aan je inrichting. Of je hem nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer plaatst, deze spiegel zal onmiddellijk de aandacht trekken en karakter toevoegen aan je kamer.

Deze spiegel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als duurzaam. Het vergulde metalen frame is fijn bewerkt en voegt een vleugje luxe toe aan je leefruimte. Bovendien is de ronde vorm tijdloos en past bij alle decoratiestijlen, of ze nu modern, bohemien of klassiek zijn.

De Opjet GM sunburst spiegel is ook zeer veelzijdig. Je kunt hem als wandspiegel gebruiken of op een ladekast of plank plaatsen om een diepte-effect in je kamer te creëren. Je kunt hem ook gebruiken als make-upspiegel in je gang of kleedkamer, voor een laatste blik voordat je de deur uitgaat.

Naast een decoratief object is deze spiegel ook praktisch. Dankzij de grote diameter kun je jezelf in zijn geheel zien, ideaal om je outfit te controleren voordat je de deur uitgaat. Bovendien zal de zonnige vorm een vleugje vrolijkheid aan je dag toevoegen, zelfs op de somberste dagen.

Geef je huis een vleugje glamour met de Sunshine Mirror Opjet GM. Of je nu van decoreren houdt of gewoon op zoek bent naar een accessoire om je huis op te fleuren, deze spiegel is echt iets voor jou. Vertrouw op de kwaliteit en stijl van het merk Opjet om een vleugje verfijning in je huis en tuin te brengen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016280
Kleur gouden
Kleur Gouden
Maat 42,7 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1