Spiegel Opjet Ex-voto [Grootte 16,7 cm]

Spiegel Opjet Ex-voto [Grootte 16,7 cm]

€ 15,13

€ 10,40

-31%
Voeg een vleugje elegantie toe aan je huis of tuin met de Opjet Ex-voto spiegel, een uitzonderlijk stuk van Opjet." Opjet MaisonJardin
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Spiegel Opjet Ex-voto

De Opjet Ex-voto spiegel is een uitzonderlijk stuk dat een vleugje elegantie en verfijning zal toevoegen aan je huis of tuin. Ontworpen door het prestigieuze merk Opjet, combineert deze spiegel modern design en vintage inspiratie voor een uniek resultaat.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze ex-voto spiegel niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Met zijn royale afmetingen en vergulde metalen frame is hij perfect om een lege muur aan te kleden en licht in huis te brengen.

De ex-voto inspiratie voor deze spiegel geeft het een spirituele en symbolische dimensie, waardoor het een decoratief object op zichzelf wordt. Het delicate, gebeitelde ontwerp doet denken aan voorwerpen vanart en brengt een vleugje spiritualiteit in je huis of tuin.

Of het nu in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in je tuin is, de Opjet Ex-voto spiegel past perfect in elke decoratiestijl. Zijn tijdloze look en onberispelijke afwerking maken er een collector's item van.

Voeg een vleugje luxe en verfijning toe aan je interieur met de Opjet Ex-voto spiegel. Voor jezelf of als cadeau, deze spiegel is de perfecte keuze voor elke speciale gelegenheid.

Wacht niet langer om deze uitzonderlijke spiegel aan je decoratiecollectie toe te voegen. Het unieke ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken hem tot een langetermijninvestering voor je huis of tuin. Verwen jezelf met de Opjet Ex-voto spiegel en laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016282
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 16,7 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1