Papieren handdoek Opjet Vichy (x20) [Grootte 33x33 cm]

Papieren handdoek Opjet Vichy (x20) [Grootte 33x33 cm]
€ 4,64
Maak je tafeldecoratie compleet met Opjet papieren servetten van Vichy, met het iconische ruitjespatroon. Perfect voor thuis en in de tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 12

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Papieren handdoek Opjet Vichy (x20)

De papieren servet Opjet Vichy is het perfecte accessoire om je tafeldecoratie compleet te maken. Met zijn iconische ruitpatroon voegt het een vleugje charme en elegantie toe aan je maaltijd. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, dat gespecialiseerd is in producten voor huis en tuin, is dit servet zowel praktisch als stijlvol.

Met een verpakking van 20 servetten heb je genoeg om je gasten te vermaken tijdens een etentje of een familiepicknick. De papieren stof voelt zacht aan en is slijtvast, zodat je efficiënt kunt afvegen zonder risico op scheuren.

Of je nu een barbecue in de buitenlucht organiseert of een verfijnd diner binnenshuis, Opjet Vichy servetten zijn de perfecte manier om je tafel aan te kleden. Ze voegen een vleugje kleur en fantasie toe en blijven toch tijdloos dankzij hun tijdloze patroon.

En voor wie van coördinatie houdt, zijn deze servetten ook verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij alle decoratiestijlen. Je kunt ze combineren metautres elementen uit het assortiment Opjet Vichy voor een perfecte harmonie.

Behalve decoratief zijn deze papieren servetten ook erg praktisch. Ze zorgen ervoor dat je na de maaltijd niet meer hoeft af te wassen, zodat je volop kunt genieten zonder je zorgen te maken over de afwas. Als je ze gebruikt hebt, gooi je ze gewoon in de vuilnisbak, wat je veel tijd bespaart.

Dankzij hun superieure kwaliteit worden Opjet Vichy servetten ook gewaardeerd om hun vochtbestendigheid. Ze scheuren niet bij contact met vloeistoffen, zodat je ze comfortabel en zonder inspanning kunt gebruiken.

Kortom, de Opjet Vichy papieren servet is een must-have voor al je gelegenheden, of ze nu informeel of formeler zijn. Het combineert zowel praktisch als esthetisch, voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid. Wacht niet langer om een vleugje charme aan je tafeldecoratie toe te voegen met Opjet Vichy servetten!

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016408
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Maat 33x33 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 20