Vlucht kaarsenpot Opjet [Grootte 8,3x9,7 cm]

Vlucht kaarsenpot Opjet [Grootte 8,3x9,7 cm]

€ 14,12

€ 13,03

-8%
Ga er even helemaal tussenuit met de Opjet kaarsenpot - het perfecte accessoire om je huis en tuin met elegantie te verlichten.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Vlucht kaarsenpot Opjet

De "evasion" kaarsenpot vanOpjet is een must-have voor elke binnenhuisarchitect. Met zorg ontworpen en vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, combineert deze kandelaar elegantie en functionaliteit om een vleugje charme in elke ruimte te brengen.

Deze kandelaar is een echt sieraad voor huis en tuin. De cilindrische vorm in transparent glas laat het licht subtiel doorschijnen en creëert een warme, rustgevende sfeer. Dankzij het perfecte formaat kan hij zowel binnen als buiten worden gebruikt, om een tuintafel te verlichten of een romantisch tintje te geven aan een romantische avond.

Het ontwerp van deze kaarsenpot is geïnspireerd door escapisme en reizen, met reliëfmotieven van vliegende vogels. Deze subtiele details voegen een vleugje poëzie en avontuur toe aan deze kaarsenpot, waardoor het een echt decoratief object op zich wordt.

Deze kaarsenpot is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel stevig als elegant. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden.

Of je nu een warme sfeer wilt toevoegen aan je woonkamer, je terras wilt verlichten voor een avondje uit met vrienden of een origineel cadeau wilt geven, de "evasion" kaarsenpot vanOpjet zal aan al je verwachtingen voldoen. Zijn tijdloze stijl en kwaliteit maken het tot een object dat de tand des tijds zal doorstaan zonder iets van zijn charme te verliezen.

Kortom, de "evasion" kaarsenpot vanOpjet is een echte must-have voor alle liefhebbers van decoratie en tuinieren. Voeg een vleugje ontsnapping en poëzie toe aan je leefruimte met dit unieke en elegante object, ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016470
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat 8,3x9,7 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1