Bloemenschotel Opjet [Grootte 15 cm]

Bloemenschotel Opjet [Grootte 15 cm]
€ 10,08
Sublimeer je inrichting met de bloemenschaal Opjet. Een elegante creatie van Opjet voor een verfijnde stijl in huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Bloemenschotel Opjet

Ontdek de schoonheid en elegantie van de bloemenschaal Opjet, een creatie van het gerenommeerde merk Opjet. Deze schaal is perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je huis en tuin en is een must-have voor elke decoratieliefhebber.

Gemaakt met aandacht voor detail en superieure kwaliteit, is deze schaal een waar meesterwerk. Het delicate, verfijnde bloemendesign maakt het een uniek decoratief object dat in elke kamer zal opvallen.

Of je hem nu gebruikt om juwelen of sleutels in te bewaren of gewoon om een tafel mee te versieren, deze schaal is zowel functioneel als mooi. Door zijn slankheid en lichtheid is het ook een perfect cadeau voor je geliefden.

Deze schaal is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zal de tand des tijds doorstaan en een tijdloze toevoeging zijn aan je decoratieve collectie.

Voeg een vleugje natuur en vrouwelijkheid toe aan je interieur met de Opjet bloemenschaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, kun je de schaal kiezen die het beste bij je stijl en inrichting past.

Maak van je huis en tuin een oase van rust met de Opjet bloemenschaal. Een must-have voor alle liefhebbers van natuur en decoratie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016488
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat 15 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1