Kaarsen branden authentieke vijgenboodschap Opjet

Kaarsen branden authentieke vijgenboodschap Opjet

€ 21,18

€ 18,70

-12%
Ontdek de elegantie van Opjet vijgenkaarsen, voor een vleugje authenticiteit in je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 8

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kaarsen branden authentieke vijgenboodschap Opjet

Opjet kaarsen met hun authentieke vijgenboodschap zijn een must-have voor je huis en tuin. Deze kaarsen, gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, creëren niet alleen een warme, ontspannen sfeer, maar voegen ook een vleugje verfijning toe aan je huis.

Opjet vijgenkaarsen zijn met zorg en aandacht gemaakt, met kwaliteitsingrediënten voor een schone, langdurige brandtijd. Elke kaars heeft een unieke boodschap en voegt zo een persoonlijk tintje toe aan je inrichting. Of je nu een romantische sfeer wilt creëren of je esprit wilt kalmeren na een lange dag, deze kaarsen voldoen aan al je wensen.

Naast hun bedwelmende vijgengeur zijn deze kaarsen ook ontworpen om lang mee te gaan. Met een brandtijd tot 30 uur kun je nog vele avonden genieten van hun zachte gloed en subtiele aroma. Bovendien maakt de stijlvolle, moderne verpakking ze tot een ideaal cadeau voor jou of je geliefden.

Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je huis met Opjet vijgenboodschapkaarsen. Of je ze nu gebruikt om je woonkamer, slaapkamer of tuin te verlichten, deze kaarsen zijn zeker een perfecte aanvulling op je inrichting. Wacht niet langer en trakteer jezelf of je geliefden op een onvergetelijke geurbeleving met Opjet kaarsen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016563
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1