Kaarsen branden heerlijke lavendel boodschap Opjet

Kaarsen branden heerlijke lavendel boodschap Opjet

€ 27,23

€ 22,18

-19%
Ontdek de heerlijke lavendelkaarsen vanOpjet voor de perfecte rustgevende sfeer voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 8

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kaarsen branden heerlijke lavendel boodschap Opjet

Opjet heerlijke lavendel bericht brandende kaarsen zijn de perfecte aanvulling op je huis om een rustgevende en ontspannen sfeer te creëren. Gemaakt door het beroemde merk Opjet, zijn deze kaarsen ontworpen om een vleugje luxe en elegantie in je huis te brengen.

Lavendel is een iconische geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Met deze lavendelkaarsen kun je genieten van een subtiele en heerlijke geur die je huis zal vullen met een kalme en serene sfeer. Of het nu voor een romantische avond is of gewoon om te ontspannen na een lange dag, deze kaarsen zullen je ideale metgezel zijn.

Naast hun goddelijke geur hebben deze kaarsen ook een inspirerende boodschap op hun oppervlak gegraveerd. Elke kaars heeft zijn eigen unieke boodschap, die je eraan kan herinneren om tijd voor jezelf te nemen, of je misschien kan aanmoedigen om je dromen te volgen. Deze inspirerende boodschappen geven elke kaars een persoonlijk tintje, waardoor het een perfect cadeau is voor geliefden of een manier om jezelf eraan te herinneren positief te blijven.

Deze lavendelkaarsen zijn gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en zijn ook milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van natuurlijke sojawas, waardoor ze niet giftig zijn en veilig voor je gezondheid en je huis. Bovendien branden ze langer dan traditionele kaarsen, zodat je urenlang kunt genieten van hun rustgevende geur.

Ideaal om een ontspannen sfeer te creëren in je woonkamer, slaapkamer of zelfs je badkamer. Deze heerlijke lavendel boodschap brandende kaarsen Opjet zijn een must-have voor alle huis- en tuinliefhebbers. Voeg een vleugje luxe en welzijn toe aan je leven met deze uitzonderlijke kaarsen. Koop ze vandaag nog en laat hun bedwelmende geur je meenemen op een reis van ontspanning en rust.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016566
Kleur paars
Kleur Paars
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1