Brandende kaarsen met een heerlijke patchoeliboodschap Opjet

Brandende kaarsen met een heerlijke patchoeliboodschap Opjet

€ 27,23

€ 17,93

-34%
Ontdek Opjet patchouli boodschapkaarsen voor een heerlijke sfeer in huis. Een must-have voor decorliefhebbers!

Niet op voorraad

Beschrijving

Brandende kaarsen met een heerlijke patchoeliboodschap Opjet

Ontdek de betoverende kracht van de "Merveilleux Patchouli" collectie brandbare kaarsen vanOpjet om je huis en tuin op te fleuren. Deze elegante en verfijnde kaarsen zijn speciaal ontworpen om een warme en ontspannen sfeer in je huis te brengen. Elke kaars is zorgvuldig met de hand gemaakt met ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor een schone, langdurige brandtijd. Het betoverende aroma van patchoeli brengt je naar een wereld van sereniteit en welzijn.

Het merk Opjet staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail, en deze kaarsen zijn daarop geen uitzondering. De boodschappen op de kaarsen geven een speels en origineel tintje aan je inrichting en herinneren je elke dag aan de wonderen die het leven te bieden heeft. Of je ze nu gebruikt om te ontspannen na een lange werkdag, voor een romantische avond of voor een avondje uit met vrienden, deze kaarsen zullen een elegante toevoeging zijn aan je leefruimte.

De "Merveilleux Patchouli" collectie vanOpjet past perfect bij elke stijl van inrichting, of ze nu modern, bohemien of klassiek zijn. Ze zijn ook een ideaal cadeau voor je geliefden, die elke dag kunnen genieten van hun zoete geur en inspirerende boodschap.

Deze kaarsen zorgen niet alleen voor een rustgevende en aangename sfeer, maar zijn ook milieuvriendelijk, met hun 100% natuurlijke katoenen lont en recyclebare verpakking. Voeg een vleugje luxe toe aan je huis en geniet van het subtiele aroma van patchouli met "Merveilleux Patchouli" brandbare kaarsen vanOpjet. Gun jezelf een moment van ontspanning en welzijn en laat je betoveren door hun zachte licht en betoverende geur. Breng een vleugje magie in je huis en tuin met Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016567
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1