Brandende kaarsen grote boodschap sandelhout leer Opjet

Brandende kaarsen grote boodschap sandelhout leer Opjet

€ 27,23

€ 17,93

-34%
Verfraai je huis met Opjet sandelhout en lederen kaarsen, voor een warme, elegante sfeer.

Niet op voorraad

Beschrijving

Brandende kaarsen grote boodschap sandelhout leer Opjet

De geweldige bericht brandende kaarsen sandelhout leer Opjet zijn een perfecte aanvulling op je huis of tuin. Deze kaarsen zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en bieden een unieke olfactorische ervaring en een warme sfeer. Elke kaars is ontworpen met een speciale mix van sandelhout en leer, waardoor een subtiele maar betoverende geur ontstaat die je meeneemt naar een wereld van ontspanning en comfort.

Deze kaarsen zijn ook voorzien van een inspirerende boodschap op het glas, die een vleugje positiviteit in je woonruimte brengt. Of je nu je esprit wilt kalmeren na een lange dag of een romantische sfeer wilt creëren, deze kaarsen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Deze kaarsen ruiken niet alleen aangenaam, ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk dankzij hun elegante, moderne ontwerp. De zorgvuldig ontworpen verpakking maakt ze ook een uitstekend cadeau voor je geliefden of vrienden.

Deze kaarsen zijn gemaakt met ingrediënten van topkwaliteit, branden schoon en gelijkmatig en hebben een lange brandtijd. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor je huis.

Kortom, de geweldige bericht brandende kaarsen sandelhout leer Opjet zijn de ideale keuze om een vleugje luxe en comfort toe te voegen aan je huis of tuin. Bestel nu en laat je meevoeren door het betoverende aroma van deze kaarsen.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016569
Kleur rood
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1