Kruk Opjet Vicky Palazzo [Grootte 39 cm]

Kruk Opjet Vicky Palazzo [Grootte 39 cm]

€ 143,18

€ 107,39

-25%
Maak van je huis een paleis met de Opjet Vicky Palazzo kruk - elegantie en comfort van Opjet.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kruk Opjet Vicky Palazzo

De Opjet Vicky Palazzo kruk is een stijlvolle en functionele toevoeging aan elk huis of tuin. Ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet, combineert deze kruk stijl en functionaliteit om een uniek stuk voor je ruimte te creëren.

De Opjet Vicky Palazzo kruk is gemaakt van hoogwaardige materialen en is niet alleen duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het moderne, verfijnde ontwerp brengt een vleugje verfijning in elke kamer, of het nu een woonkamer, slaapkamer of zelfs een buitenterras is.

De comfortabele, ergonomische zitting is perfect om achterover te leunen en te ontspannen na een lange dag. De kruk is ook licht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor het een ideale keuze is voor woonruimtes waar flexibiliteit belangrijk is.

Of je nu een extra zitplaats nodig hebt voor een avondje uit met vrienden of een plek om te zitten terwijl je tuiniert, de Opjet Vicky Palazzo kruk is geschikt voor alle gelegenheden. Het veelzijdige ontwerp maakt hem een perfecte keuze voor alle soorten interieurdecoratie, zowel modern als meer traditioneel.

De kruk Opjet Vicky Palazzo is niet alleen praktisch en aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te onderhouden. De hoogwaardige stoffen bekleding is vlekbestendig en eenvoudig schoon te maken, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

De kruk Opjet Vicky Palazzo is verkrijgbaar in een reeks kleuren die passen bij je persoonlijke stijl en is een kwaliteitsinvestering voor je huis of tuin. Voeg een vleugje verfijning en comfort toe aan je ruimte met deze stijlvolle en functionele kruk van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016595
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 39 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1