Badkamer beker Opjet Thomas [Grootte 9,8 cm]

Badkamer beker Opjet Thomas [Grootte 9,8 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
Ontdek de elegantie en functionaliteit van de Opjet Thomas badkamertrommel voor een moderne, trendy badkamer. Van Opjet, voor Maison & Jardin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamer beker Opjet Thomas

De Opjet Thomas badkamertrommel is een praktisch en elegant accessoire om je badkamer mee in te richten. Ontworpen door Opjet, specialisten inart huis- en tuindecoratie, combineert deze beker functionaliteit en design.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze beker zowel stevig als duurzaam. Het verfijnde, moderne ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan je badkamer. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past perfect bij elke decoratiestijl.

Deze beker kan gebruikt worden om je tandenborstels, wattenstaafjes of andere badkameraccessoires in te bewaren. Dankzij de ergonomische vorm is hij makkelijk te hanteren en schoon te maken. Ideaal om je badkamer georganiseerd en netjes te houden.

Of je nu op zoek bent naar een vleugje luxe in je badkamer of een stijlvol cadeau wilt geven aan een geliefde, de Opjet Thomas badkamertrommel is een perfecte keuze. Het discrete reliëflogo voegt een subtiele noot van verfijning toe. Dit functionele en decoratieve accessoire zal een echte blikvanger zijn in je huis.

Vertrouw op Opjet om een vleugje stijl en kwaliteit toe te voegen aan je dagelijkse leven. Bestel nu de Opjet Thomas badkamerfontein en geniet van een topaccessoire voor je badkamer.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016614
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 9,8 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1