Badkamertuimelaar golf Opjet [Grootte 10,60]

Badkamertuimelaar golf Opjet [Grootte 10,60]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
Fleur je badkamer op met de wave tumbler Opjet. Een elegant en praktisch accessoire voor thuis en in de tuin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamertuimelaar golf Opjet

De Opjet wave badtuimelaar is een must-have voor je huis en tuin. Deze beker is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en combineert elegantie en functionaliteit voor dagelijks gebruik.

Met zijn golfvorm en strakke design geeft deze beker een modern tintje aan je badkamer. Je kunt hem ook gebruiken in de tuin, op het terras of tijdens een zomerse picknick.

Deze beker is gemaakt van hoogwaardige materialen, is slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de inhoud van [X] mL is hij ideaal voor warme of koude dranken.

Of je nu van thee, koffie of vruchtensap houdt, deze beker is je ideale metgezel. Het strakke ontwerp past in elke stijl en maakt het een perfect cadeau voor je geliefden.

Deze beker is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van recyclebare materialen en helpt zo je impact op het milieu te verminderen.

Voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijks leven met de Opjet wave badbeker. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen aan je inrichting of er meerdere kunt verzamelen voor een nog modieuzer effect.

Trakteer jezelf op de luxe van een elegante en functionele beker met de Opjet wave badkamer beker van Opjet. Hij is perfect voor gebruik in huis en in de tuin en zal snel een alledaags accessoire worden. Bestel hem nu en geniet van een vleugje moderniteit in al je drankjes.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016623
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 10,60 - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1