Badkamergolfschaal Opjet [Grootte 12,6x8,8x2,5 cm]

Badkamergolfschaal Opjet [Grootte 12,6x8,8x2,5 cm]

€ 6,05

€ 4,46

-26%
Maak van je badkamer een oase met de Wave schotel Opjet, voor een elegant en rustgevend interieur. Ontdek het nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamergolfschaal Opjet

De Opjet badkamergolfschaal is een must-have item om een vleugje stijl en elegantie toe te voegen aan je badkamer. Deze schaal, gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet, is zowel praktisch als aantrekkelijk en geeft je ruimte een modern tintje.

Met zijn golvende rondingen en witte porseleinen afwerking brengt deze schaal een gevoel van rust en sereniteit in je badkamer. Het is perfect voor het opbergen van je sieraden, zeepjes of kleine schoonheidsspulletjes, zodat ze binnen handbereik zijn en er geen water op kan spatten.

Dankzij het compacte formaat past de Opjet sdb wave dish gemakkelijk in elke badkamerstijl, van de meest minimalistische tot de meest luxueuze. Hij kan ook gebruikt worden inautres kamers in huis, zoals op een ladekast in je slaapkamer of op je bureau om je kleine accessoires in op te bergen.

Deze schaal is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en bestand tegen spatwater. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Of je nu een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je badkamer of een stijlvol en nuttig cadeau wilt geven aan een geliefde, de Opjet badkamergolfschaal is een perfecte keuze. Wacht dus niet langer en voeg dit unieke stuk nu toe aan je huis- en tuincollectie.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016624
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 12,6x8,8x2,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1