Badkamer beker Opjet Loren [Grootte 11 cm]

Badkamer beker Opjet Loren [Grootte 11 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
Maak van je badkamer een stijlvolle oase met Opjet Loren badkamerfonteinen van Maison & Jardin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamer beker Opjet Loren

De Opjet Loren watertrommel is een huis- en tuinaccessoire dat stijl en functionaliteit combineert. Deze beker is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en is een stijlvolle toevoeging aan je badkamer.

Deze beker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als duurzaam. Het strakke, moderne ontwerp past perfect in elk interieur. De afwerking in geborsteld metaal geeft je badkamer een geraffineerd tintje.

De Opjet Loren badkamertrommel ziet er niet alleen goed uit, hij is ook erg praktisch. Je kunt er je tandenborstels, wattenstaafjes of andere kleine badkamerartikelen in opbergen. Bovendien zorgt de antislipvoet voor optimale stabiliteit op alle oppervlakken.

Of je nu een vleugje luxe wilt toevoegen aan je badkamer of je toiletspullen wilt organiseren, deze beker zal je ideale metgezel zijn. Het tijdloze ontwerp maakt het ook een perfect cadeau voor je geliefden.

Zoek niet verder, de Opjet Loren badkamertrommel is het perfecte accessoire voor je badkamer. Bestel hem nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse leven.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016635
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 11 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1