Badkamer schaal Opjet Loren [Grootte 10,5 cm]

Badkamer schaal Opjet Loren [Grootte 10,5 cm]
€ 6,05
Ontdek de geraffineerde touch van de Opjet Loren badkamerpot voor een elegante en praktische decoratie. Maison & Jardin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 4

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Badkamer schaal Opjet Loren

De Opjet Loren badkamerschaal is een essentieel decoratief accessoire voor je badkamer. Met zijn elegante, moderne ontwerp voegt hij een vleugje verfijning toe aan je interieur. Deze schaal is gemaakt door het gerenommeerde merk Opjet en is zowel praktisch als aantrekkelijk.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze schaal duurzaam en slijtvast. Je kunt er je sieraden, cosmetica of andere kleine voorwerpen in opbergen. De ronde vorm en opstaande randen geven het een originele, chique uitstraling, perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je badkamer.

Deze schaal past in het Home & Garden-thema en voegt een natuurlijke, elegante toets toe aan je huis. Het past perfect bij elk interieur, of het nu modern, klassiek of bohemien is. Het tijdloze ontwerp maakt het een must-have voor elk interieur.

De Opjet Loren toiletpot is niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder praktisch. Dankzij het compacte formaat past hij zelfs in de kleinste ruimte. Hij kan op je wastafel, je badkamerplankje of zelfs je kaptafel worden geplaatst. De vlakke basis en licht opstaande randen voorkomen dat kleine spullen wegglijden of eruit vallen.

Maak van je badkamer een elegante, georganiseerde ruimte met de Opjet Loren badkamerpot. Het strakke ontwerp en de praktische eigenschappen maken het tot een kwaliteitsproduct dat de reputatie van het merk Opjet waarmaakt. Wacht niet langer om deze schaal toe te voegen aan je collectie huis- en tuinaccessoires.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016636
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 10,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1