Badkamer beker Opjet James [Grootte 9 cm]

Badkamer beker Opjet James [Grootte 9 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
De sdb tumbler Opjet James, het perfecte accessoire om een vleugje elegantie aan je interieur toe te voegen, getekend door het gerenommeerde merk Opjet.

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamer beker Opjet James

De Opjet James badtuimelaar is een essentieel accessoire voor je huis en tuin. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, combineert deze beker elegantie en functionaliteit om aan al je behoeften te voldoen. Ontworpen in een moderne, verfijnde stijl, zal het een vleugje verfijning toevoegen aan je interieurdecoratie.

De Opjet James badkamertrommel is ideaal voor gebruik in de badkamer en in de tuin. Je kunt hem gebruiken voor je tandenborstels, wattenstaafjes of klein tuingerei. Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in elke ruimte, of het nu in je badkamer is of op je terras.

De productiekwaliteit van deze beker is ook noemenswaardig. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als duurzaam. Je zult hem jarenlang kunnen bewaren zonder dat hij bederft. Bovendien maakt het elegante design er een decoratief object van, dat perfect in je interieur past.

Tot slot is de Opjet James badkamertrommel heel gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft hem alleen maar regelmatig af te nemen met een vochtige doek om hem in perfecte staat te houden. Hij is ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij het praktische handvat, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Zoek niet verder, de Opjet James badkamertrommel is het perfecte accessoire om een vleugje stijl en functionaliteit toe te voegen aan je huis en tuin. Dus trakteer jezelf op deze hoogwaardige beker van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016640
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 9 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1