Badkamer beker Opjet Monica [Grootte 11 cm]

Badkamer beker Opjet Monica [Grootte 11 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
Ontdek de badkamer Tumbler Opjet Monica, de essentiële metgezel voor je badkamer van Opjet, voor een vlekkeloos huis en tuin.

Niet op voorraad

Beschrijving

Badkamer beker Opjet Monica

De Opjet Monica watertrommel is een praktisch en stijlvol product dat een ideale aanvulling zal zijn op je huis of tuin. Deze beker is gemaakt door het bekende merk Opjet en is zorgvuldig ontworpen om een optimale gebruikservaring te bieden.

Met zijn strakke, moderne ontwerp past deze beker perfect in elk interieur of exterieur. Of je hem nu gebruikt in je badkamer, keuken of tuin, hij zal een vleugje stijl toevoegen aan je ruimte.

Deze beker is ook zeer functioneel. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en duurzaam. Je kunt hem elke dag gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij snel beschadigd raakt. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Deze beker is niet alleen praktisch en stijlvol, hij is ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van recyclebare materialen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor je huis of tuin.

Of je hem nu gebruikt om je ochtendkoffie te drinken, je badkamerspullen in op te bergen of je tuin mee te versieren, de Opjet Monica badkamertrommel zal een veelzijdige en nuttige aanvulling zijn op je dagelijks leven.

Mis de kans niet om deze hoogwaardige beker van Opjet te bemachtigen. Voeg hem nu toe aan je huis- en tuincollectie en profiteer van de vele voordelen om je dagelijks leven te verbeteren.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016647
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 11 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1