Kaarshouder pm Opjet Pottery [Grootte 8,5x9,7 cm]

Kaarshouder pm Opjet Pottery [Grootte 8,5x9,7 cm]

€ 12,10

€ 8,78

-27%
Voeg een vleugje stijl en verfijning toe aan je interieur met de PM kandelaar Opjet Pottery, van het gerenommeerde merk Opjet.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kaarshouder pm Opjet Pottery

De PM Opjet Pottery kandelaar is zowel elegant als functioneel en zal een vleugje charme aan je huis toevoegen. Deze kandelaar is gemaakt door het beroemde merk Opjet en is een perfecte mix van vorm en functie.

Het ontwerp van deze kandelaar is geïnspireerd op aardewerk, met zijn strakke lijnen en subtiele details. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel stevig als esthetisch mooi. Met zijn compacte afmetingen past hij perfect in elke interieurstijl, of het nu een modern, industrieel of meer traditioneel interieur is.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is deze kandelaar ook erg praktisch. Er past een kleine kaars in, ideaal om een warme, gezellige sfeer in huis te creëren. Plaats hem op een nachtkastje, een plank of zelfs op een schoorsteenmantel, hij zal een vleugje charme toevoegen aan elke kamer.

Of je nu een decoratief tintje aan je huis wilt geven of een origineel cadeau, deze PM kandelaar Opjet Pottery is de perfecte keuze. Dankzij het tijdloze ontwerp kan hij jarenlang worden gebruikt zonder iets van zijn charme te verliezen.

Zoek niet verder, deze PM Opjet Pottery kandelaar is het perfecte product voor alle huis- en tuinliefhebbers. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn schoonheid en onvergelijkbare kwaliteit. Geef jezelf of je geliefden een vleugje stijl en functionaliteit met deze unieke kandelaar.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016656
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 8,5x9,7 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1