Kandelaar gm Opjet Pottery [Grootte 9,3x19 cm]

Kandelaar gm Opjet Pottery [Grootte 9,3x19 cm]

€ 19,16

€ 12,93

-33%
Voeg een vleugje stijl en elegantie toe aan je huis en tuin met de Opjet kandelaar van keramiek.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Kandelaar gm Opjet Pottery

De GM kandelaar Opjet Pottery is een elegante en verfijnde toevoeging aan je huis. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Opjet, is deze kandelaar niet alleen praktisch, maar ook een waar kunstwerkart.

Gemaakt van hoogwaardig aardewerk, is deze kandelaar ontworpen om een vleugje klasse en charme toe te voegen aan elke ruimte. Het royale formaat maakt het een perfect point brandpunt voor je eettafel, je plank of zelfs je schoorsteenmantel.

Deze kandelaar is perfect voor interieurliefhebbers en geeft elke ruimte een vleugje stijl. Het minimalistische, elegante ontwerp past perfect in elk interieur, of het nu modern, rustiek of traditioneel is.

Deze kandelaar ziet er niet alleen goed uit, hij is ook zeer functioneel. Er past een groot waxinelicht in, waardoor het een ideale keuze is voor het creëren van een warme, ontspannen sfeer in je huis.

Naast zijn schoonheid en functionaliteit is de GM Opjet Pottery kandelaar ook een duurzaam kwaliteitsproduct. Hij is met zorg handgemaakt en ontworpen om de tand des tijds en regelmatig gebruik te doorstaan.

Of je nu een vleugje verfijning wilt toevoegen aan je huis of een speciaal cadeau wilt geven aan een vriend of geliefde, de GM Opjet Pottery kandelaar is de perfecte keuze. Voeg warmte en elegantie toe aan je huis met deze prachtige kandelaar van Opjet.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016657
Kleur groene
Kleur Groen
Maat 9,3x19 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1