Etnische kandelaar gm Opjet [Grootte 8,3x11,5 cm]

Etnische kandelaar gm Opjet [Grootte 8,3x11,5 cm]

€ 8,07

€ 6,14

-24%
Fleur je huis op met de GM Etnische Kandelaar Opjet. Een prachtig accessoire van Opjet voor je huis en tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Etnische kandelaar gm Opjet

De GM Ethnic Candleholder Opjet is het perfecte accessoire om een vleugje elegantie en exotisme in je huis te brengen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet, combineert deze kandelaar authenticiteit met hedendaagse stijl.

Deze kandelaar is gemaakt van hoogwaardige materialen en is een waar staaltje vakmanschap. De unieke vorm en etnische details maken het een decoratief object op zichzelf, dat een vleugje karakter toevoegt aan elke kamer in je huis.

De GM Etnische Kandelaar Opjet is geschikt voor een standaard kaars en verspreidt een warm, gedempt licht in je huis. Of het nu voor een romantische avond is, een cocooning sfeer of gewoon om een vleugje licht toe te voegen aan je woonkamer, deze kandelaar zal je perfecte bondgenoot zijn.

Deze kandelaar is ideaal voor liefhebbers van decoratie en reizen en brengt een vleugje ontsnapping en verandering van omgeving in je huis. Hij past zowel in een bohemien interieur als in een modern, verfijnd interieur.

Deze etnische GM Opjet kandelaar is gemakkelijk te onderhouden en zal een blijvende metgezel zijn in je huis. Het tijdloze ontwerp en het vakmanschap van hoge kwaliteit maken het tot een tijdloos decoratief object dat de tand des tijds met elegantie zal doorstaan.

Kies voor de GM Ethnic Candleholder Opjet om een vleugje originaliteit en verfijning in je huis te brengen. Trakteer jezelf op een onmiddellijke reis door dit unieke accessoire aan je huis toe te voegen en laat je meevoeren door de etnische details en warme sfeer.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016658
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 8,3x11,5 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1