Etnische kandelaar pm Opjet [Grootte 8x6,7 cm]

Etnische kandelaar pm Opjet [Grootte 8x6,7 cm]

€ 8,07

€ 6,15

-24%
Ontdek de elegante PM Etnische Kandelaar Opjet voor een uniek vleugje stijl in je huis & tuin.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 6

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Etnische kandelaar pm Opjet

Deze PM Opjet etnische kandelaar is een echt sieraad voor je huis. Hij is gemaakt door het beroemde merk Opjet en combineert de elegantie en authenticiteit van een etnisch decoratief object. Deze kandelaar is perfect om een vleugje karakter aan je huis toe te voegen en past bij alle decoratiestijlen.

Laat je verleiden door het unieke en originele ontwerp, geïnspireerd door etnische tradities. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel robuust als verfijnd. Je zult het zorgvuldige, delicate werk waarderen dat in de creatie van deze kandelaar is gestoken.

Dankzij het kleine formaat is deze kandelaar perfect voor het decoreren van een plank, bijzettafel of consoletafel. Hij kan ook worden gebruikt als decoratief element op een feestje of een etentje met vrienden. De felgekleurde accenten geven je huis een warme, vriendelijke sfeer.

Deze kandelaar is ook functioneel, want er kan een kaars in om een ingetogen, romantische sfeer te creëren. Zo kun je in alle rust genieten van een moment van ontspanning.

Laat je verleiden door deze etnische kandelaar PM Opjet om een vleugje originaliteit en exotisme in je huis te brengen. Het zal de perfecte bondgenoot zijn voor een geslaagde decoratie vol karakter. Dus ga je gang, verwen jezelf met dit unieke object dat een vleugje charme zal toevoegen aan je huis en tuin.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016659
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 8x6,7 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1