Organische vloerlamp Opjet [Grootte 32x138 cm]

Organische vloerlamp Opjet [Grootte 32x138 cm]

€ 235,95

€ 154,18

-35%
Verlicht je huis in stijl met de organische Opjet vloerlamp - een elegante keuze voor je Home & Garden interieur.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Organische vloerlamp Opjet

De Opjet organische vloerlamp is een echt juweel voor je huis en tuin. Ontworpen door het gerenommeerde merk Opjet, zal deze vloerlamp een vleugje elegantie en moderniteit in je huis brengen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze vloerlamp niet alleen esthetisch mooi, maar ook duurzaam. Het unieke organische ontwerp maakt het een aantrekkelijk middelpunt in elke kamer. De golvende, vloeiende vorm doet denken aan de natuur en brengt een gevoel van rust en sereniteit in je ruimte.

De organische vloerlamp Opjet is ook zeer functioneel. Met zijn zachte, warme licht creëert hij een rustgevende, ontspannen sfeer in je huis. Perfect voor een rustige avond om een boek te lezen of een avondje uit met vrienden, deze vloerlamp is veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden.

Deze vloerlamp is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het eenvoudige, strakke ontwerp maakt compatible perfect voor elke decoratiestijl. Of je huis nu modern, rustiek of klassiek is, deze vloerlamp past perfect in je interieur.

De Opjet organische vloerlamp is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger. Hij brengt een vleugje verfijning in je huis en vult je inrichting elegant aan. Het is ook een uitstekende keuze als cadeau voor geliefden, omdat het zowel functionaliteit als esthetiek combineert.

Al met al is de Opjet organische vloerlamp een perfecte keuze voor wie op zoek is naar zowel een uniek decoratief object als functionele verlichting voor huis en tuin. Met zijn organische ontwerp, superieure kwaliteit en veelzijdigheid zal deze vloerlamp je overtuigen en een vleugje stijl toevoegen aan je huis.

Extra informatie

Merk Opjet
Fabrikant SKU 016669
Kleur beige
Kleur Beige
Maat 32x138 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1